НАШИОТ МОТИВ СЕ МЛАДИТЕ

Практична
примена на алатки

Обуките се состојат од три дела и тоа теорија,  пракса и работа на реални проекти. Најголем дел од времето се користи во изучување на програмите и алатките кои модерното дигитално време ги налага при изработување на некој проект, без разлика дали станува збор за графички дизајн, веб дизајн, маркетинг или видео.

Подготвени сте да се нурнете во возбудливите сфери на графичкиот дизајн, веб дизајнот, маркетингот и уредувањето на видеа? Не ја пропуштајте шансата да се придружите на нашата ексклузивна програма за обука дизајнирана за млади умови на возраст од 7+ години, но исто така и за возрасни без претходно предзнавање. 

Биди во тек со сите новитети и програми!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
КРЕАТИВЕН ТИМ

Обуките се
подготвени од
ИТ професионалци

Во Meerkat Education, нашиот ИТ тим не поседува само знаење, тие поседуваат страст за претворање на имагинацијата во реалност. Тие не се само експерти, тие се создавачи на вашето креативно патување. Со нив покрај вас, можностите се неограничени.

Со незаменливо богатство на искуство кое опфаќа години труд, нашите посветени членови на тимот се креатори на врвни решенија на дизајни, веб дизајни, маркетинг кампањи и видео монтажа.

Нивната експертиза не е само збирка од години - тоа е доказ за нивната непоколеблива посветеност да ги поместат границите на дигиталните иновации.

Одберете ја обуката која
најмногу ви се допаѓа


* редовен уписен рок е до 25 септември за учебна година 2024/2025 година