ЧЕСТИТКИ!

Штом си овде, значи дека си сопственик на Мееркат ваучер!

Што значи тоа?

Тоа значи дека секој курс во Мееркат го добиваш со попуст од 3000 денари

Како да го искористиш?

Мееркат ваучерот може да го искористете еднаш за било кој наставен курс во учебната 2024/2025 година со едноставно прикажување.

Дали може да го поклониш?

Се разбира! Бидејќи нашите курсеви се прилагодени и за деца и за возрасни, ваучерот може да се поклони!

Важно!

Купонот не може да се комбинира со други купони, и истиот не може да се заменува за готовина.