ЗОШТО MEERKAT?

Бидејќи учиме од искуството , а не од книгите

 
БИДИ МЕРКАТ

Студентите се поврзуваат со врсници истомисленици, ја споделуваат својата страст за креативност и формираат трајни пријателства кои се протегаат и надвор од училницата.

48ч

Адаптивно учење во 48 часа:
Нашата посветеност да останеме во чекор со трендовите во ИТ индустријата, гарантира дека учениците ќе добијат најрелевантно и најсовремено образование. Надвор од техничките вештини, нашите курсеви промовираат и личен раст.
100%

Бескрајни можности:
Образованието Меркат ги отвора вратите кон светот на можности. Без разлика дали студентите се стремат да станат графички дизајнери, веб-програмери, маркетери или создавачи на содржини, нашите програми ја обезбедуваат основата што им е потребна за да ги остварат своите соништа.

ЈА ИНСПИРИРАМЕ МЛАДАТА ГЕНЕРАЦИЈА

Најмногу се
фокусираме на:

marketing2-home-icon1

Инспирација и
мотивација

Го инспирираме и мотивираме  креативниот дух кај младите и возрасните генерации преку длабока посветеност и опремување со знаење и практични вештини.
marketing2-home-icon2

Практични
обуки

Преку реални проекти, студентите можат да го применат она што го научиле во сценарија од реалниот свет. Овие проекти ги симулираат предизвиците со кои се соочуваат професионалците, подготвувајќи ги студентите за идните академски или кариерни можности.
marketing2-home-icon3

Тимска
работа

Ја негуваме културата на соработка, охрабрувајќи ги студентите да работат заедно, да споделуваат идеи и да учат еден од друг. Овие искуства не само што ја подобруваат креативноста, туку и развиваат важна тимска работа и комуникациски вештини.
marketing2-home-icon4

Персонален
развој

Надвор од техничките вештини, приоритет ни е и личниот развој кај студентите. Младите градат самодоверба, ги развиваат своите креативни идеи и стекнуваат подлабоко разбирање на ИТ комуникацијата.
ИМАТЕ ПРАШАЊЕ ?

Нашиот тим
е секогаш тука за било која информација

Посетете ја нашата канцеларија, јавете се телефонски или испратет е-маил