Uncategorized Archives - Meerkat Education
СПЕЦИЈАЛИЗИРАНИ ПРОГРАМИ ЗА МЛАДИ и ВОЗРАСНИ

Одберете ја обуката која
најмногу ви се допаѓа

* редовен уписен рок за Програмирање (Java) и 3D Моделирање (Sketchup) е до 01 Март за учебна година 2024 година
---------------------
* редовен уписен рок е до 25 септември за учебна година 2024/2025 година
Не се пронајдени продукти кои се совпаѓаат на вашиот избор.